ZAVRŠNI KONCERT MLADIH FLAUTISTA

Tradicinalni završni koncert mladih flautista OMŠ „Kornelije Stanković“ iz Trstenika upriličen je u Zamku kulture 4. juna 2024. godine.

Svojim nastupom publiku su oduševili mladi flautisti, učenici klase iz Vrnjačke Banje. Predvođeni profestorkom flaute u OMŠ „Kornelije Stanković“ Milicom Arsenijević, popularna dela klasične muzike su izveli: Nikolina Miodragović, Sofija Mićović, Vera Čehić, Lena Radović, Simona Stojanović, Zorana Jakšić, Marta Klašnić, Uroš Nikolić, Pavle Đurović, Damjan Dmitrović.

– Na koncertu su nastupile tri učenice koje su ove godine donele šest nagrada. Vera Čehić je donela drugo mesto sa veoma jakog Republičkog takmičenja, još dve prve nagrade i jedan laureat pobedivši celu kategoriju. Nikolina Miodragović osvojila je prvo mesto u Lazervcu i Smederevu. Hana Joksimović osvojila je prvo mesto na takmičenju u Smederevskoj Palanci. Gost na koncertu je bila Martina Milosavljević koja je završila Muzičku školu, ali iz ljubavi prema muzici i dalje se vraća koncertima, izjavila je Milica Arsenijević.